Főorvosi ünnepi köszöntő

Főorvosi ünnepi köszöntő

Tisztelt Betegeink!

Karácsonyra készülve mindenki megáll egy rövid időre, visszaidézi a búcsúzó év pillanatait, jó és rossz történéseit, hiszen a múlt tapasztalataiból épülnek majd a jövő tervei. Intézetünk dolgozói 2020-ban nagyon sokat tettek az Önök gyógyulásáért, az Önök egészségének megőrzéséért. Köszönöm azt a fegyelmezett, fáradhatatlan, odaadó munkát, amivel nagyon sokat tettek azért, hogy ez a járvány minél kevesebb emberéletet vegyen el Soroksáron.

Mindenki a jövő miatt aggódik. Jövőre az egészségügyi rendszerünkben jelentős változások jönnek, mind a pandémia miatt kialakult helyzet, mind az új, az egészségügyi dolgozókra vonatkozó jogszabály miatt. Bízom benne, hogy ezen változások is az Önök érdekeit és az egészségügyben dolgozók megelégedettségét szolgálják majd.

Köszönöm Önöknek, hogy értették és támogatták az intézkedéseink szükségszerűségét, hiszen ezen intézkedések a betegek és a személyzet egészségének megőrzését miatt születtek.

Tisztelt Betegeink!

Az év végén intézetünk dolgozói is megpihennek, ezért arra kérem Önöket, hogy a szokásos gyógyszereiket december 21-ig szíveskedjenek felíratni, hogy a szükséges gyógyszerek ne hiányozzanak az ünnepek alatt sem! Tisztelettel értesítem Önöket, hogy

2020. december 22-23-án, valamint 2020. december 28-29-30-31-én intézetünk dolgozói ügyeleti munkarendben dolgoznak. Kérem, hogy a rendeléseket csak indokolt, sürgős esetben keressék fel. A rendelések ideje 10:00-14:00 óra között lesz. A szakrendelések 2020. 12. 22-től 2021. 01.03-ig szünetelnek. 2021. január 4-től ismét készséggel állunk az Önök rendelkezésére! Kérem minden esetben tájékozódjanak az intézet honlapjáról. (www.eszi23.hu)

Végül engedjék meg, hogy Intézetünk összes munkatársa nevében kívánjak Önöknek:

Áldott Karácsonyt és Sikeres, Boldog Új Évet!

Dr. Csima Alfréd, Intézetvezető Főorvos