Köszönjük Gyerekek!

Köszönjük Gyerekek!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Soroksáriak!

Nehéz időszak van mögöttünk, és feltehetően az előttünk álló sem lesz könnyű. A soroksári egészségügyi intézet dolgozói megfeszített munkával, időt és energiát nem kímélve próbáltak megfelelni a kihívásoknak. Gyógyítottak e-mailben, telefonon, személyesen. Oltottak a rendelőben, szervezték az oltásokat az oltópontokon.

Végletekig fáradt, és kissé kiégett mindenki. Nehéz erről beszélni akkor is, ha az eredményeink magukért beszélnek. Lakókörzetünk 67 százalékát beoltottuk, szűrtük és kezeltük a COVID-ban megbetegedettek 80 százalékát.

Azonban pénteken egy olyan dolog történt, ami meglepte és igen jó érzéssel töltötte el Intézetünk minden dolgozóját. A Fasang Árpád Alapfokú Művészeti Iskola soroksári tagintézményének diákjai, pedagógusaik irányításával úgy érezték, hogy meg kell köszönniük dolgozóink áldozatos munkáját. Rajzokkal tették ezt, nagyon szép alkotások születtek. És még egy rövid, ám annál színvonalasabb műsort is “összehoztak” a Galambos János Zeneiskola diákja, Csomai Rebeka, valamint tanára, Geiger György segítségével.

Kedves Soroksáriak! Nagyon nagy dolog történt pénteken. A jövő nemzedéke megértette és átérezte azt az áldozatos munkát, amit értük, a szüleikért, a nagyszüleikért, rokonaikért végeztünk és végzünk most is. Ez a tett, dolgozóinknak új erőt, lendületet ad a további munkánkhoz. Nagy köszönet érte!

Az elkészült alkotásokból egy reprezentatív kiállítást rendezünk intézetükben. Köszönjük a pedagógusok okos és céltudatos munkáját, a diákok háláját és az elkészült rajzokat. Abban a reményben, hogy mindenkit elkerül majd ez a szörnyű betegség, kívánok Önöknek, és Nektek kedves Gyerekek nagyon szép és pihentető nyári szünetet. Szeretettel:

Dr. Csima Alfréd 

Intézetvezető Főorvos