Megható köszönetnyilvánítás

Megható köszönetnyilvánítás

Rendkívül megható levelet kapott ma Intézetünk. Ebben a feszült, ideges világban, miközben Magyarországon is tetőpontjához közeledik a koronavírus-járvány, akadt olyan Betegünk, aki úgy gondolta, nem csak szóban, négyszemközt mond köszönetet az őt kezelő orvosnak és asszisztensének áldozatos, emberséges munkájáért, hanem írásban, elektronikus levél formájában is. Olvasva Kéry Imre úr e-mailjét, nem is nagyon tudunk mit hozzáfűzni, talán csak annyit: büszkék vagyunk rá, hogy dr. Szepes Miklós főorvos úr a dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézet orvosa!

Budapest Főváros Soroksár XXIII. kerület, Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézet

Dr. Csima Alfréd Főorvos Úr, Intézetvezető részére

Igen Tisztelt Intézetvezető Főorvos Úr!

Kérem engedje meg, hogy kerületi lakosként, Dr. Szepes Miklós Főorvos Úr betegeként ezúton köszönjem meg mindazt, amit Szepes Főorvos Úr és asszisztense hosszú éveken keresztül tettek értem azért, hogy betegségeimből az orvosilag maximálisan elérhető mértékig talpra álljak.

Betegségem ugyan sajnos végleges (szív- és érrendszeri, magas vérnyomás, szívinfarktus, pánikbetegség), de az orvosilag, emberileg elérhető mértékig mindent megtettek azért, hogy embernek érezhessék magam 

Az a hihetetlen, végtelen türelem, orvosi szakmai tudás, empátia, jóság (utóbbi erősen kiveszőben van…) amit irányomba tanúsítottak fáradhatatlanul, éveken keresztül számomra visszaadta a dolgok, sőt, ennél jóval több: az Élet értelmét.

Adhat-e vajon ennél többet egy nagyszerű orvos betegének? Aligha.

Lehet-e vajon megköszönni a megköszönhetetlent? Emberi szintén azt hiszem, sajnos nem.

Mégis, ha Tisztelt Intézetvezető Főorvos Úr előtt számít egy egyszerű beteg, egy ember szava, úgy kérem, szíveskedjen helyt adni jelen köszönetnyilvánításnak.

Kérem, legyen büszke Tisztelt Munkatársaira, mert ők azok, akik túl a gyógyításon, képesek arra, hogy visszaadják egy betegnek az Életbe vetett hitét, a küzdelmek értelmét.

Kiemelten szeretnék szólni Dr. Szepes Miklós Főorvos Úr hihetetlen felelősségérzetéről, laikus számára is óriási szakmai, orvosi szaktudásáról – ám mindezen túlmenően tiszteletreméltó intelligenciájáról, műveltségéről, a nem orvosi világ lenyűgöző biztos ismeretéről.

Fentiekre tekintettel, továbbá figyelemmel példaértékű hozzáállásukat, tisztelettel kérem, hogy amennyiben erre nézve lehetősége van, szíveskedjen Dr. Szepes Miklós Főorvos Urat és asszisztensét, Turbucz Zsuzsanna Úrhölgyet erkölcsi és anyagi elismerésben részesíteni.

Köszönöm szépen, hogy Tisztelt Intézetvezető Főorvos Úr időt szakított jelen e- mailem elolvasására, tisztelettel kérem, hogy szíveskedjen jelen beadványomban leírtaknak helyt adni.

További áldozatos munkájukhoz töretlen hitet, jó egészséget kívánok!

Isten áldja Önöket!

Tisztelettel: Kéry Imre (06-70-668-3912)

1238 Budapest, Grassalkovich út 44.”