Új eljárásrend lép életbe!

Új eljárásrend lép életbe!

Tisztelt Betegeink! A COVID-19 járvány 3. hullámának csökkenésére, a megbetegedések számának csökkenésre való tekintettel a rendelések rendje a következőképpen változik:

1.Az intézeti beléptető triázs munkája 2021. június 1-től megszűnik. A betegek internetes és recepciós időpontfoglalása változatlanul nem lehetséges! Az épületbe való belépés csak tervezetten, előjegyzés alapján az ellátó orvossal való telefonos egyeztetés után lehetséges. Ha az orvos erre engedélyt nem ad a beteg nem léphet be az intézetbe.

2. Az intézetbe való belépés előtt a kötelező hőmérőzés és az előzetes kikérdezés megszűnik. A maszk viselése és a kézfertőtlenítés változatlanul kötelező mindenkire az intézeten belül!

3. Minden gyermeket egy kísérő kísérhet. Felnőtt beteggel csak orvos engedélyével léphet be kísérő.

4. A gyógyszertárba érkezőknek külön belépő sáv kijelölése kötelező. Ezt a sávot az érkező beteg nem hagyhatja el. A gyógyszertárban egyszerre annyi személy tartózkodhat, ahány kiszolgáló ablak van. A folyosón való várakozás a megfelelő távolságtartás (1,5 m) és maszk helyes viselése mellett megengedett.

5. A liftet egyszerre csak egy beteg vagy egy beteg és a kísérője használhatja!

6. A recepciós szolgálat tagjainak a maszk viselése a szolgálati helyiségben nem kötelező!

7. Ételt, italt az épületbe behozni tilos! A büfé és a pihenő használata tilos!

8. A beléptetés szabályai a helyi viszonyokat figyelembe véve a telephelyi rendelőkre is kötelező. A szabályok betartásáért a rendelést vezető orvos a felelős.

9. A rendelőben történő betegellátás indulása miatt az e-mailben érkezett üzenetekre és kérésekre a választ maximum 5 munkanapon belül köteles a rendelés megadni. Kérem a kérések esetében ezzel számoljanak. Kérjük, ha telefon-visszahívást kér, ezt e-mailben tegye meg. Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát. Telefon-visszahívást lehet a recepción leadott üzenettel is. 

10. Kérjük, hogy telefonon csak a rendelések idején hívják a rendelőt!! Kérjük ne írjanak SMS-t!!! Erre nem tudunk válaszolni! Kérjük, hogy ne írjanak több e-mail és ugyanazon ügyben ne telefonáljanak!

Köszönjük, együttműködésüket és a türelmüket!

Soroksár, 2021. június 1.

Dr. Csima Alfréd orvos-jogász

EÜI Soroksár Igazgató Főorvos